Yritysrekisterin tärkeimpiä tietoja ovat toimialat, puhelinnumerot sekä käyntiosoitteet. Rekisterin avulla saat yhteystiedot alueesi potentiaalisista asiakkaista. Kyseenalaisten toimijoiden aiheuttama negatiivinen toiminta on pilannut yritysrekistereiden mainetta. Tästä syystä on oltava tarkkana, mistä tietoa hankitaan.

Laadukas yritysrekisteri on tärkeä osa menestyksellistä markkinointia. Rekisteri toimii apuvälineenä asiakkaiden tavoittamiseen. Tiedot ovat kaikkien saatavilla, mutta hankkimalla valmiin rekisterin säästät kallista aikaasi.

Rekisterin tietoja tulee päivittää säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa yhteystietojen voimassaolo. Tietoja tarkastetaan yleensä viranomaisrekistereistä, joita ovat muun muassa Patentti- ja rekisterihallitus sekä Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä. On tärkeä huomioida yritykset, jotka haluavat pois rekisteristä. Lisäksi mielestämme rekisteriin kuulumisen ei tulisi olla maksullista.

Yritysrekisteri suoramarkkinoinnin tukena

Suoramarkkinointi yhdistää mainonnan ja myymisen. Sen perusajatuksena on saada aikaan toimintaa, kun taas perinteisen mainonnan tarkoitus on herättää kiinnostusta. Suoramarkkinointi on erittäin tehokas väline asiakassuhteen hoitamisessa tai sen rakentamisessa, Suoramarkkinointikampanja voi tehostaa myyntiä myös jo olemassa oleville asiakkaille, se houkuttelee takaisin vanhoja asiakkaita ja kehittää uutta liiketoimintaa.

yritysrekisteri suoramarkkinointiin

Yritysten välisissä suhteissa suositaan yleensä monivaiheista markkinointistrategiaa, joka yhdistää enemmän kuin kaksi erilaista suoramarkkinointimuotoa. Ensimmäisenä askeleena voi olla puhelinmarkkinointi, jossa soitetaan asiakkaalle ja kartoitetaan tarpeita. Tämän jälkeen tulee kirje- tai kohdistettu sähköpostimarkkinointi, jossa lähetetään informaatiota palvelusta tai esimerkiksi yrityksen katalogi.

Yritysrekisteri tarjoaa kohdistettuja osoitetietoja suoramainontaan. Suoramainonta antaa suurille yrityksille mahdollisuuden kohdistaa erikoistarjouksia tietyille markkinoille, ja pienet yritykset pystyvät suuntaamaan rajalliset markkinointiresurssinsa tehokkaasti. Suoramarkkinoinnin avulla voi kokeilla markkina-aluetta nopeasti ja kohtuullisin kustannuksin. Suoramainontaa voidaan myös mitata tarkasti. Voit analysoida tuloksia nähdäksesi, mikä kohderyhmä reagoi herkimmin. Voit myös testata markkinointisi toimivuutta testiryhmillä, ennen kuin teet suuren markkinointikampanjan.