Yritysten yritystiedot ovat julkisia ja kenen tahansa saatavilla. Perustietoja voi kerätä yksitellen itse, mutta tällä tavoin tiedon hankkiminen on erittäin työlästä ja aikaa vievää toimintaa.Yritystietoja toimittaa tällä hetkellä muutama tietopalvelualan yritys ja niiden tietosisältö vaihtelee jonkin verran.

Osa näistä yrityksistä laadullistaa yritystietoa ja siitä on teille enemmän hyötyä asiakashankinnassa. Kun hankit yritystietoja, pyri löytämään sellainen yhteistyökumppani, joka on valmis perehtymään teidän liiketoimintaanne.

Yritystietojen ajantasaisuus

Käyttämättömät yritystiedot vanhenevat nopeasti ja niitä olisi syytä päivittää säännöllisesti. Kohderyhmiä määriteltäessä tulisi käyttää tarkkoja kriteereitä, jotta löydetään ne potentiaalisimmat asiakkaat. Tässä muutama vinkki joka tulisi huomioida yritystietoja hankkiessa:

  1. Määrittele kohderyhmä tarkasti. Markkinointi liian suurelle kohderyhmälle on tehotonta ja kallista.
  2. Keskustele myyjän kanssa omasta liiketoiminnastasi ja pyydä häneltä vinkkejä.
  3. Muista että määrä ei korvaa laatua. Pieni määrä tarkasti rajattuja yrityksiä on arvokkaampi, kun edullisesti hankittu suuri tietomassa.
  4. Hyödynnä hankkimasi tieto, käyttämätön asiakasrekisteri on arvoton.
  5. Kun yrityksesi tarjonta kohtaa oikean asiakkaan, saat takuulla uusia asiakkaita.

Miten löydät oikeat yritykset?

Olet varmaankin joskus pohtinut, miten suuren yritysmassan seasta löytää juuri ne oikeat yritykset, joista voisi kehittyä teidän tulevia asiakkaita? Ei ole järkevää hankkia tuhansia yritystietoja, jos niissä asiakaspotentiaalia löytyy vain sadassa kappaleessa. Menestys ei tule tekemällä tiettyjä asioita, vaan tekemällä asiat tietyllä tavalla. Asiakashaku Suomi on erikoistunut laadullistamaan yritysten perustietoja, jotta niistä olisi suurin mahdollinen hyöty yrityksille.

Liiketoiminnan tunnusluvut ovat tärkeitä muuttujia kohderyhmiä määriteltäessä ja näiden avulla voidaan tunnistaa ja ennustaa piileviä tarpeita. Meidän avulla voit hankkia kaikki potentiaaliset yritykset yhdellä kertaa. Kun pohdit liiketoiminnan perusperiaatetta, huomaat että yrityksen tärkein tehtävä on hankkia asiakkaita. Kun panostat yritystietojen laatuun, tulet takuulla yllättymään tuloksista.